Tietosuojakäytäntö

Soundium.fi kunnioittaa jokaisen yksilön oikeutta yksityisyyteen. Siksi keräämme ja käytämme tietoja vain sivullamme Soundium.fi tämän käytännön mukaisesti.


1. Tiedon kerääminen

Soundium.fi kerää henkilökohtaista tietoa nettisivujemme kautta tehtyjen tilausten yhteydessä: nimesi, yrityksen nimi, sähköposti, osoite (kadun nimi, kaupunki ja maa) ja puhelinnumero.

Me keräämme erilaisia tietoja nettisivuiltamme: clickstream seurantaa (tilastollista dataa), automaattisia rekisteritietoja (selaimen nimi ja käytetyn tietokoneen tyyppi, viimeiseksi käytetty nettisivu ennen nettisivullemme saapumista, sivuston vilkkaus, vierailut sivustot ja ladatut tiedot, päivämäärä, aika ja vierailun pituus, hakukoneen käytetyt avainsanat joilla löydettiin tämä sivu, ja/tai vierailijan IP osoite (sarja numeroita, jotka esittävät tietokoneesi nettiyhteyden tai internetyhteytesi tarjoajan).


2. Information use

Tietoja joita Soundium.fi kerää, käytetään tämän dokumentin ilmoittavien tapojen mukaisesti:

  • Tiedot joita kerätään lähetetään meille muun muassa sinun varmistaessa ja tarkkaillassesasi tilaustasi, tilatessasi sähköposti kirjeemme tai rekisteröityessäsi, trendien ja tilastojen analysoinnissa. Tarjoamme myös tietoja itsestämme.
  • Käyttäjät, jotka tarjoavat tietonsa saattavat saada aika ajoin sähköposti ilmoituksia palveluihin liittyen sekä tarjouksista ja tuotteista. Kunnioituksesta asiakasta kohtaan, tarjoamme myös mahdollisuuden asiakkaalle jättää saamatta kyseisiä sähköposteja.
  • Sivustoltamme kerättyjä tietoja saatetaan käyttää asiakas profiileiden luomiseen selaushistorian ja ostohistorian perusteella. Saatamme täydentää sivustoltamme kerättyjä tietoja muistakin lähteistä, kuten luotto historiasta valtuuttaaksemme kaupan.
  • Saatamme jakaa tietoja tiettyjen kolmannen osapuolten kanssa, kuten luottokortti yhtiöiden ja toimitusyhtiöiden kanssa. Nämä kolmannet osapuolet käyttävät tietoja tarvittavien palveluiden tarjoamiseksi.
  • Saatamme tarjota linkkejä muille nettisivuille. Huomaa: Suosittelemme lukemaan myös heidän tietosuojakäytännöt, kun klikkaat toisen nettisivuston linkkiä. Heidän käytäntönsä saattavat olla erilaisia kuin meidän.
  • Nettisivumme saattaa tarjota blogeja, keskustelu foorumeita tai kommentti palstoja. Huomaa, että näille sivuille lähetetyt tiedot tulevat julkiseksi tiedoksi.
  • Soundium.fi:tä ei tule pitää vastuullisena näillä foorumeilla jaettuihin tietoihin.Jos tapamme kerätä tietoja muuttuvat, otamme sinuun yhteyttä heti kun tiedämme asiasta.


3. Ongelman ratkaisu

Jos ongelma ilmenee, käyttäjät voivat ottaa yhteyttä meihin sähköpostimme [email protected] kautta tai soittamalla numeroon +370 684 19909. Pyrimme hoitamaan ongelmat 30 päivän sisällä yhteydenotosta.


4. Tiedon säilytys ja turvallisuus

Vaikka mikään internetin kautta jaettu tieto ei voi olla koskaan 100% turvallista, Soundium.fi:n työntekijät käyttävät hienostunutta salausta ja tunnistustyökaluja jotka takaavat tietojesi turvallisen säilymisen nettisivuillamme. Pyrimme aina tekemään kaikkemme tietojesi suojelussa