Tietoa meistä

Yrityksemme sijaitsee Liettuan pääkaupungissa Vilnassa. Verkkokauppamme on ollut toiminnassa jo lähes seitsemän vuotta.Soundium ensimmäinen liike avattiin kaksi vuotta sitte Vilnaan.. Liettuassa sijaitseminen mahdollistaa helpon toimituksen asiakkaillemme Baltian maihin sekä lähistöllä sijaitseviin maihin, kuten Puolaan, Valko-Venäjälle ja Suomeen. Helpolla tarkoitamme pikaista, halpaa tai jopa ilmaista toimitusta. Musiikista puhuessa emme tingi laadusta ja uskomme ettet sinäkään tee näin.


Etsitkö DJ/Studio varusteita? No, hauska tavata! Aloitimme pelkillä vinyyleillä, mutta nyt valikoidut vinyylit ovat vain osa valikoimaamme. Voimme auttaa ketä tahansa DJ:tä, tuottajaa tai käytännössä ketä tahansa musiikin rakastajaa olit sitten ammattilainen tai amatööri. Asiakkaita, jotka tarvitsevat vain yksinkertaisia kuulokkeita jokapäiväiseen käyttöön tai levysoitinta vinyyleiden kuunteluun kotona ei ole unohdettu.

DJ-laitteet
Päätä missä aloituspisteesi on, jotta voimme auttaa sinua löytämään tarvitsemasi. Pidämme huolta DJ:stä, jotka soittavat levysoittimilla, CDJ ja DJ-kontrollereilla. Meillä on kunnon valikoima Traktor, Serato ja muita ohjelmisto tuotteita. Klubi klassikoiden, kuten Pioneerin ja Native Instrumentsin lisäksi hyllystämme löytyy laadukkaita merkkejä, kuten Reloop (jonka myynnistä vastaamme yksinomaan) ja Audio-Technicaa.

Studiolaitteet
Haluatko tehdä itse omat soundisi? Anna meidän auttaa. Mitä tahansa ohjelmistoa käytätkään (löydät ohjelmistot myös kaupastamme) – meillä on MIDI ohjaimia, näppäimistöjä ja syntikoita vapauttamaan luovuutesi. Et voi mennä metsään merkeillä, kuten Korgilla, Akailla tai Novationilla. Studio kaiuttimia? – Löytyy. Ääniliitäntöjä? – Löytyy. Focusrite – löytyy, Ableton – löytyy, Arturia – löytyy, löytyy ja löytyy!

Pienet välttämättömyydet
Kyllä, kuulokkeet töihin tai vapaa-ajalle, kaapelit, kasetit, äänittäjät – me pystymme tarjoamaan ratkaisun sinulle. Oletko muuten miettinyt tarvitseeko DJ/Studio laitteesi suojausta? Katso meidän UDG valikoimamme, sillä se on todella laaja! Me jaamme tätä merkkiä yksinoikeudella, joten tuotteita on aina varastossa.