Uutuus: Pioneer DDJ-SB3 DJ-kontrolleri

Osaatko arvata, mikä DJ-kontrolleri löytyy joka toisesta kodista? Se on Pioneer DDJ-SB2/RB, eli se edullisempi Pioneer DJ-kontrolleri, joka on myös yksi kaikkein suosituimmista malleista. Useat aloittelijat valitsevat mallin DJ-taitojensa opetteluun.

Pioneer kehittelee intensiivisesti omaa Recordbox DJ -ohjelmistoaan, mutta on selvää, että yhteistyö Seraton kanssa ei lopu – DDJ-SB:n kolmas sukupolvi on juuri julkaistu. DDJ-SB3 on luotu yhteistyössä Jazzy Jeffin kanssa, ja suurin uusi päivitys on Pad scratch -moodi. Tämä tarkoittaa, että kukin 8:sta performance padista trigaa erilaisen scratch-soundin (jotka on äänittänyt itse Jazzy Jeff). Soundit synkronoidaan kulloinkin soitettavan musiikin kanssa, mutta ne voi trigata myös ilman musiikkia. DDJ-SB3 on myös saanut pitkään odotetut Play/Pause- ja Cue-painikkeet, jotka löytyvät jo DDJ-RB-mallista. Toinen uusi moodi, FX fade, sallii äänenvoimakkuuden pienentämisen ja efektin lisäämisen samanaikaisesti (muistuttaa DDJ-1000:n alipäästösuotimen kaikuefektiä).

Kyllä, tiedämme, että sync on tarkoitettu lapsille ja tosi DJ:t soittavat Technics-levysoittimella. Joka tapauksessa, DDJ-SB3 säilyttää ehdottomasti paikkansa bestseller-listoilla.