Uutuus: Arturia Minibrute 2 - ja Minibrute 2S -syntetisaattorit sekä RackBrute

Minibrute on ehdottomasti yksi markkinoiden laadukkaimmista analogisista ja monofonisista syntetisaattoreista. Se ilmestyi ensimmäistä kertaa vuonna 2012 ja päivityksen aika on tullut nyt vuonna 2018. Minibrute 2:sta löytyvät kaikki kontrollerit (oskillaattorit, filter, envelope), joten sinulla on hyvät mahdollisuudet luoda kokonaan oma soundisi. Syntetisaattorissa on myös sisäänrakennettu sekvensseri sekä 48 paikkainen modulaarinen alusta eri säätömahdollisuuksien kanssa leikittelyyn tai muiden moduulien yhdistämiseen patch-kaapeleilla. Arturia ratsastaa semimodulaaristen syntetisaattorien aallonharjalla, jonka korkeus tulee todennäköisesti olemaan tsunamin luokkaa. Uskomme, että Minibrute 2 on ykkösvalinta tiukkaan bassoon, mutta hyvä lisä mihin tahansa studioon.

Arturian toinen uusi soitin on itseasiassa vain muokattu versio Minibrute 2:sta: sen nimi on Minibrute 2S, jossa S-kirjaimella viitataan sekvensseriin, jolla on laajemmat käyttömahdollisuudet. 64-paikkainen askelsekvensseri mahdollistaa reaaliaikaisen nauhoituksen ja sekvenssien ketjuttamisen. Minibrute 2S:ssa on myös käytetty perinteisten koskettimien sijasta padeja (Drumbruten tapaan). Katso tästä laitteen promovideo:

Semimodulaarinen tarkoittaa, ettei se ole kaukana täysin modulaarisesta! Tässä kohtaa Arturia astuu kuvaan uusilla RackBrutes-nimisillä Eurorack-koteloillaan. Kokoja on kaksi (yksirivinen 3U ja kaksirivinen 6U), joissa on sisäänrakennettu virtalähde (+12V / -12 V/ +5V). RackBrutes-koteloissa olevia kantokahvoja voidaan käyttää myös telineenä kulman säätämistä varten. Arturia Linkin avulla voit yhdistää RackBruten suoraan Minibrute 2:seen tai Minibrute 2S:ään. Moduuleja on oikeasti mahdotonta käyttää ilman kunnollista Eurorack-koteloa ja Arturia näyttää ymmärtävän tämän hyvin – RackBrutes-kotelot eivät ole kalliita muiden valmistajien koteloihin verrattuna, ja lisäksi niitä on helppo kuljettaa. Mahtavaa!